Ο Κ. Ασλάνογλου απαντάει στον Χ. Καφτεράνη και αυτός ανταπαντά – Διαβάστε με ενδιαφέρον

Διάβασε το ρεπορτάζ του Χάρη Καφτεράνη ο συντονιστής του εκλογικού αγώνα του Πασόκ στην Ημαθία και έστειλε την παρακάτω απάντηση. Την απάντηση θέσαμε υπόψη του συντάκτη του ρεπορτάζ και ο οποίος απάντησε.

Διαβάστε λοιπόν την απάντηση του Κ. Ασλάνογλου και την ανταπάντηση του Χ. Καφτεράνη

ΒΕΡΟΙΑ 15/09/2015

Με έκπληξη και απορία διαβάσαμε το «ρεπορτάζ» του κ. Καφτεράνη για την κεντρική πολιτική εκδήλωση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Δεν θεωρούμε χρήσιμο να σxολιάσουμε ή να απαντήσουμε στα απαξιωτικά σχόλια που διατυπώνει ο συντάκτης του κειμένου

Ο τόπος είναι μικρός και όλοι γνωριζόμαστε (ευτυχώς!!). Ωστόσο οφείλουμε μια διευκρίνιση για την οργάνωση της συγκέντρωσης

Η Ν.Ε. εκλογικού αγώνα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης αποφάσισε ομόφωνα να προλογίσει τον κεντρικό ομιλητή ο κ. Άγγελος Τόλκας.

Είναι ίσως λίγο δύσκολο να γίνει κατανοητό από κάποιους ότι η Δημοκρατική Συμπαράταξη είναι ο πολιτικός χώρος  που προσθέτει και δεν αφαιρεί. Όταν αυτό το καταλάβουν θα λύσει αρκετές απορίες σε πολλούς.

Τέλος αδυνατούμε να παρακολουθήσουμε τον συλλογισμό του συντάκτη που φαίνεται να «χρονομέτρησε» τις ομιλίες.

Πιθανολογούμε ότι άλλοι λόγοι επέβαλλαν την επιτάχυνση ή το σταμάτημα του χρονομέτρου, αλλά αυτό είναι δικό του πρόβλημα.

Υ.Γ.  (Ευχαρίστως δεκτά τα σχόλια για το μέγεθος της συγκέντρωσής μας)

ΓΙΑ N.Ε. ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΗΜΑΘΙΑΣ

Ασλάνογλου Κωνσταντίνος

Η ανταπάντηση του Χάρη Καφτεράνη

K Ασλάνογλου

Το ότι αδυνατείτε να παρακολουθήσετε τον συλλογισμό μου, που αναφερόταν στο ότι την κύρια εισήγηση σε πολιτική συγκέντρωση κάνει ο προσκεκλημένος, όταν μάλιστα τυγχάνει να είναι και αρχηγός ενός εκ των δύο κομμάτων που απαρτίζουν την συμπαράταξη, νομίζω είναι απολύτως φυσιολογικό, θα έλεγα αναμενόμενο, καθότι έχουμε εντελώς διαφορετική θεωρία βάσης. Μην σας απασχολεί καθόλου και ούτε στο μέλλον πρόκειται να καταλάβετε σας πληροφορώ, για τους ίδιους λόγους! Φαντάζομαι τους λόγους τους καταλάβατε, μην επανερχόμαστε, έχουμε και δουλειές, δεν είμαστε κηφήνες αδρά αμειβόμενοι, συμφωνείτε και σ αυτό φαντάζομαι!  Άλλωστε επειδή είμαστε μικρή κοινωνία και γνωριζόμαστε όλοι, γνωρίζω και εγώ το πόσο σκληρά εργάζεστε, όπως και το πόσο αντικειμενικά ρεπορτάζ γράφετε κατά κοινή ομολογία!

Χαίρομαι για την διευκρίνηση ότι ήταν ομόφωνη απόφαση της νομαρχιακής επιτροπής εκλογικού αγώνα της συμπαράταξης, θα ήταν χρήσιμο να μας πείτε και τα ονόματα όσων έκριναν ότι, παρόντων έξι υποψηφίων βουλευτών, ενός αρχηγού κόμματος που εφέρετο ως κεντρικός ομιλητής, τον λόγο έλαβε και μίλησε για όλους και για όλα, ο αξιότιμος κατά τα λοιπά  κος Τόλκας, ο οποίος στην παρούσα φάση είναι άρτι αφιχθείς από την πολιτική περιπλάνηση και μάλιστα έχοντας αρνηθεί την συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο, επειδή δεν τοποθετήθηκε στην πρώτη και πιθανά εκλόγιμη θέση. Έχει αξία να ακούσουμε το σκεπτικό, γιατί ο εν λόγω κύριος και όχι ένας άλλος απλός πολίτης. Εκτός και αν το βάλατε στο ξυστό και του έλαχε ο κλήρος, οπότε ανακαλούμε την πολιτική ευθύνη του προαναφερθέντος και συγχαίρουμε δι υμών την  πρόταση της επιτροπής εκλογικού αγώνα για την πρωτοτυπία!

Χαίρομαι που κάνατε δεκτά τα σχόλια για το μέγεθος της συγκέντρωσης, σας εξομολογούμαι ότι είχα μια αγωνία για το τι θα πείτε για το συγκεκριμένο, εσείς ειδικά λόγω εμπειρίας, που δεν έκλεισα μάτι, ευτυχώς όλα πήγαν καλά! Ξέρετε έχει μια επί πλέον αξία να αναγνωρίζεται έστω και τμήμα του ρεπορτάζ ως αποδίδον την πραγματικότητα, από έναν έγκριτο εργατικό και αδιάφθορο δημοσιογράφο όπως είναι η δική σας παρουσία στο χώρο.Επειδή υπάρχει περίπτωση να θεωρηθεί ειρωνεία, φαντάζομαι ότι εσείς αντιλαμβάνεστε την αντικειμενική παρουσίαση του σχετικού!  Όπως άλλωστε αναγνωρίσατε και το ειλικρινές της αναφοράς στον αριθμό των παρισταμένων. Τι σύμπτωση να αναγνωρίσετε ως απολύτως ακριβές  το μόνο που σας βόλευε…

Επειδή όμως παράλληλα με την ερασιτεχνική ενασχόληση με την δημοσιογραφία, έχουμε και εργασία που δεν επιδέχεται θεωρητικολογίες και πληρωμές χωρίς παρουσία και έργο, αποφεύγετε στο μέλλον να διαβάζετε περίπλοκα κείμενα που δημιουργούν και παρεξηγήσεις, απαιτούν απαντήσεις και άρα χαμένο χρόνο, ενίοτε ένα μικυ μαους βοηθά, δοκιμάστε το …

Σχολιάστε